S kime poslujemo...

Do sada

  • Organizirano i provedeno više od 12000 certifikacija zavarivača
  • Provedeno više od 140 PQR-ova
  • Obućeno više od 860 zavarivača
Tvrtke koje stalno koriste naše usluge su najbolji dokaz za provedene kvalitetne obuke, što se potvrđuje i vrlo visokim rezultatima provjere od strane međunarodno priznate certifikacijske kuće TÜV NORD-a.

Sami rezultati strogih Rö provjera zavara u radionicama i na gradilištima dokazuju, da su instruktori naše Škole zavarivanja odradili vrlo kvalitetno svoj posao praktične nastave te da su svakodnevnim kontaktima sa mnogim vanjskim poslovođama i inženjerima zavarivanja primjenili najnovije tehnike pri obuci zavarivača.

Na raspolaganju vam je

  • stručno osoblje (internacionalni praktičar, instruktori, euroinženjeri i međunarodni inspektori obrazovani na domaćim i stranim sveučilištima) sa teoretsko praktičnim iskustvom i didaktičko-metodičkim pristupom
  • radni prostor za teoretski dio - učionica sa odgovarajućom opremom (dijaprojektor, ploča, knjige, priručnici, brošure, zavareni i ispitani ogledni uzorci, ...)
  • radni prostor za praktični dio - 37 kabina sa pripadajućim suvremenim uređajima, napravama, daljinskim regulatorima jačine struje, uređajima za WIG, REL, MIG/MAG -impulsno zavarivanje AL, Cr-Ni i sl. legure te ostalom opremom za Plinsko i kombinirana zavarivanja
  • vođenja odgovarajuće popratne dokumentacije i osiguranje svih potrebitih uvjeta za pravilan rad
  • pismenog izvješćivanja i omogućavanje praćenja tečaja te uvid u rezultate osposobljavanja

Tradicija

Vrlo je bitno za istaći dugogodišnju tradiciju zavarivanja na području Brodsko-posavske i Požeško-slavonske Županije, odnosno veliki broj osposobljenih zavarivača zaposlenih na mnogobrojnim tuzemnim i inozemnim gradilištima i radionicama. Bilo bi izuzetno značajno svim sudionicima pri izobrazbi, ispitivanju, izvođenju, nadzoru i investiranju, ostvarivanje suradnje sa našim Društvom, iskorištavanje mogućnosti ispitivanja, organiziranja i pripreme za provjeru zavarivača po različitim postupcima.

Ušteda sredstava za sve zainteresirane strane bi bila značajna korištenjem naše Škole zavarivanja i kao baze za okupljanje i provjeru zavarivača šire regije.

Želite više informacija?

Posjetite nas i uvjerite se u naše - praksi prilagođene programe.

 Naš letak